Aj tmavé kuchynské linky, môžu v interiéri pôsobiť sviežo a pekne.

V kombinácií s farebnými doplnkami vytvoríte krásny svieži celok. Kuchyňa s jedálnou je najdôležitejšou miestnosťou v dome. Je to miesto, kde robíme niektoré z našich najláskavejších a život udržujúcich prác- varíme obľúbené jedlá, pomáhame s domácimi úlohami naším deťom, trávime rodinné večeri pri spoločenských hrách a debatách. Je to miestnosť, ktorú má každý rád a chce ju dizajnovo pretvoriť na útulnú a pokojnú oázu.

Výber farby na kuchynskú linku sa dakedy môže zdať dosť náročný proces. Čo ak miestnosť bude tmavá, neútulná ? Váhame pri výbere farieb a doplnkov, je výber farby správny? Tmavší odtieň môže pridať len miestnosti osobnosť a teplo, nebojte sa experimentovať a sami budete prekvapený s výsledku. Vytvoríte veľmi elegantný, útulný priestor.

 

Kľúčom k dosiahnutiu tohto trendu je vždy rovnováha. Uistite sa, že je tam dostatok prirodzeného slnečného svetla, ktoré prúdi dovnútra a rozjasní vaše skrinky, nehovoriac o úžasnom, voňavom jedle, ktoré varíte. Potom pridajte veľa kontrastu s jasnými doskami, úchytkami, lampami, stoličkami a ostatnými doplnkami. Veľmi luxusne pôsobia mosadzné úchytky napr. pri temne modrej farbe, nebudete mať pocit, že ste v kuchyni ale budete vedieť, že ste vo vašej kuchyni.

 

 

Tmavé farby vhodné pre kuchynské linky.

 

 

 

 

Spojte túto sýtozelenú s metalízami, ako sú mosadzné , úchytky, žiarovky alebo medené kuchynské doplnky a vytvoríte elegantný priestor.

 

 

Pre skutočnú eleganciu použite túto atramentovú modrú na svoje skrinky a kuchynské steny.

 

 

Matne čiernu môžete použiť pre moderný monochromatický vzhľad..

 

 

od Ivana Višňovcová, 28.1.2021

­

Používaním našich stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú dodávať kvalitnejšie služby.