Pastorok reality
Adresa: Ružová 312/37, Prievidza   Telefón: +421 905 960 984
Email: brano@pastorokreality.sk

0128,  3- izbový byt, ul. Na Karasiny, Prievidza

Cena na zavolanie
Predaj 3- izbový byt, na ulici Na Karasiny, Prievidza

VYSNÍVANÝ  DOMOV. 

Atypický priestor, intenzívne kontrasty a originálne nápady – tak by sa dal charakterizovať 3- izbový byt na 6. poschodí v Prievidzi o rozlohe 70 m2.  

Majitelia bytu, mali jasnú predstavu o vytvorení útulného, moderného bývania s dynamickými prvkami. Vytvorili pocit harmonického pohodlia s perfektnou kombináciou tmavého dreva, gresovej dlažby a  bledej plávajúcej podlahy. Celkový dojem výrazne ovplyvnila kompletná  rekonštrukcia.  Unikátne  prvky, ktoré tvoria základ bytu  sú cítiť v každom kúte celého priestoru. Pocit jedinečnosti vstupuje do hry už pri vstupe do bytu, do ktorého vchádzate cez bezpečnostné dvere.  Tmavé vstavané skrine, drevené interiérové dvere , plávajúce podlahy s gresovou dlažbou,  tvoria veľmi inšpiratívnu hru s celým priestorom. Dynamika ktorá Vás víta v každej miestnosti, naopak ponúka veľkorysý priestor,  ktorému  nechýba čaro intimity  a atmosféra, do ktorého počas celého dňa prenikajú slnečné lúče cez plastové okná a celopresklený balkón , ktorý ponúka  maximum denného svetla a vzdušnosť v interiéri.   Ešte luxusnejší vzhľad celej kuchynskej linky dodávajú zabudované elektrospotrebiče. Pôvabne zapadli do celkového farebného konceptu interiéru. Jedálenský kút  svojim štýlom nadväzuje ako farebnosťou tak aj atmosférou na celkový priestor v byte. Pohodlie  na relax nájdete aj kúpeľni  a toalete, ktoré sú od seba oddelené a tak poskytujú súkromie. Majiteľom sa podaril vytvoriť nádherný priestor na bývanie.

 

Táto nehnuteľnosť si právom nesie titul vysnívané bývanie aj napriek

 originálnej dynamickej farebnosti, pôsobí na celý rozľahlý priestor prívetivo a celá atmosféra bytu navodzuje príjemné teplo domova.

 

Zaujala vás táto ponuka? Zavolajte nám a dohodnite si obhliadku.

 

Convenience
More Information
EXTRA
Počet balkónov : 1  
Adresa: Na Karasiny, Prievidza, 97101, Trenčiansky kraj
Kategórie: 3 izbový byt
Type: Predaj
Predané

Miestnosti

Izieb: 3
Kúpeľní: 1
Rozloha: 70.00

Parkovanie

Garáž: verejné

Budove

Druh domu: panel
Poschodie: 6
Rok rekonštrukcie: 2021
Počet poschodí: 7
Celková podlahová plocha: 70
m2

brano@pastorokreality.sk
+421 905 960 984

Používaním našich stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú dodávať kvalitnejšie služby.