Pastorok reality
Adresa: Ružová 312/37, Prievidza   Telefón: +421 905 960 984
Email: brano@pastorokreality.sk

0145,  3 izbový byt, Prievidza

Cena na zavolanie
PREDAJ 3 izbový byt 64 m2, po kompletnej rekonštrukcii ul. M. Gorkého sídl. Sever - PRIEVIDZA

S výhľadom na les.

Nájsť pokojné bývanie s výhľadom na les pre aktívne žijúcu rodinu, v preplnených mestách je priam vzácnosť. 3- izbový byt na 3. poschodí v Prievidzi o rozlohe 64 m2 tuto možnosť ponúka. Lokalita ponúka pokojné bývanie blízko lesa a napriek tomu vediete stále aktívny mestský životný štýl.

Kúsok od domu sa nachádza lesopark, ktorý ponúka obyvateľom tráviť voľný čas so svojimi rodinami grilovaním, športovými hrami, detským ihriskom a pobytom v lese. Dispozícia priestoru pôsobí prívetivo a vzdušne. K praktickej rozlohe necelých 64 štvorcových metrov prináleží aj lodžia, ktorá poskytuje otvorenejší výhľad na okolité hory. Dynamika, ktorá Vás víta v každej miestnosti, naopak ponúka veľkorysý priestor, ktorému nechýba čaro intimity a atmosféra, do ktorého počas celého dňa prenikajú slnečné lúče cez plastové okná a lógiu. Ten ponúka maximum denného svetla a vzdušnosť v interiéri.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a zmenou dispozície. Pôvodný veľkometrážny 2 izbový byt, zmenil dispozíciu na 3 izbový, vytvorením kuchynského kútu v obývacej izbe. Na svoj nový vzhľad je priestor veľkorysý a zaujímavý. Veľkosť kuchyne s obývačkou je 20 m2, izba má 16 m2 + 3,4 m2 lógiu a druhá izba má 12,5 m2. WC je dispozične samostatné. K bytu patrí pivnica v suteréne bytového domu. Byt je voľný kúpou.

Convenience
Adresa: Gorkého, Prievidza, Trenčiansky kraj
Kategórie: 3 izbový byt
Type: Predaj
Predané

Miestnosti

Izieb: 3
Kúpeľní: 1
Rozloha: 64.00

brano@pastorokreality.sk
+421 905 960 984

Používaním našich stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú dodávať kvalitnejšie služby.