Pastorok reality
Adresa: Ružová 312/37, Prievidza   Telefón: +421 905 960 984
Email: brano@pastorokreality.sk

0076,  Rodinné sídlo

Cena na zavolanie
Predstavujeme vám jednu z najnovších jedinečných nehnuteľností na predaj.

Elegancia priamo od brány.

Rodinné sídlo za dvoma osobnými bránami poskytuje maximum súkromia a exkluzivity. Rezidencia so všetkou svojou majestátnosťou sa môže pochváliť  s pozemkom 2 353 m2, ktorý ponúka bezkonkurenčne životný zážitok. Sídlo bolo postavené na mieru so všetkými prvotriednymi vymoženosťami,  ktoré pozdvihujú život a zábavu.

Majitelia mali jasnú predstavu a vytvorili jedinečný interiér, kde sa krása stretáva s funkčnosťou.     Ich vášeň k umeniu a móde sa odráža v harmonickom prepojení klasických i moderných prvkov v interiéri. Dokázali, že klasický štýl môže vyzerať krásne s pridaním moderných akcentov,  ktorý naberá ľahkosť a modernú eleganciu. Vďaka prvkom v klasickom alebo vintage štýle, interiér získal individuálny charakter. Každý kúsok v celom priestore zaujme svojou konzistenciou a teplom domova. Obzvlášť zimná záhrada s krbom, ktorá dokonale harmonizuje s celým priestorom. Záhrada svojou jedinečnosťou prepája priestor interiéru s exteriérom a dopraje majiteľom nenahraditeľný výhľad počas celého roku.

Celá usadlosť  vyžarujúca magický luxus zahŕňa hlavný a hosťovský dom, zimnú  záhradu s domácim kinom, 4 krby, 3 kúpeľne, 3 toalety, samostatný šatník s komorou,  garáž pre dve autá, vonkajšie a vnútorné  parkovacie  státie pre viac áut, vlastnú studňu, kryté vonkajšie posedenie s krbom, domácim kinom a so samostatnou kuchynkou.

Relaxačný zážitok si môžete vychutnať  vo svojom privátnom saunovom wellnesse  s parnou sprchou a oddychovou časťou. Sídlo obklopuje majstrovsky dokonalá záhrada s okrasnou a úžitkovou časťou s dvoma terasami. Je to ďalšie miesto na odpočinok  ďaleko od mestského zhonu. Nábytok a dekorácie v záhrade sú prítomné,  ale nie však dominantné. Stromy, kríky a kvetinové záhony sú navrhnuté tak, aby každý kút rozžiarili svojou krásou. Diskrétne doplnky, ktoré sa prevažne  skrývajú medzi rastlinami a stromami dokonale zapadajú do celého konceptu záhrady a dodávajú tak anglickú eleganciu. Výnimočný vonkajší priestor je vyhradený pre krytý bazén s morskou vodou, solárnou sprchou a terasou, z ktorého sa otvára ničím nerušený výhľad na záhradu.

Po západe slnka tu deň nekončí, práve naopak. Naskytne sa vám magický pohľad na celú usadlosť,  ktorá vám poskytne nenapodobiteľný životný zážitok.  Romantický večer pri sviečkach, vysvietené sídlo, horiace krby či osvetlený bazén dokonale tvoria kulisu vysnívaného bývania.

Convenience
More Information
EXTRA
Počet balkónov : 2  
Adresa: Kostolná Ves, Kostolná Ves, Trenčiansky kraj
Kategórie: Rodinný dom
Type: Predaj
Predané

Miestnosti

Izieb: 7
Kúpeľní: 3
Rozloha: 371.00

Parkovanie

Garáž: 77 m2, vonkajšie 9 áut

Budove

Konštrukčné prvky: tehla
Strecha: bramac
Počet poschodí: 1

brano@pastorokreality.sk
+421 905 960 984

Používaním našich stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú dodávať kvalitnejšie služby.