Jednoduché zmeny môžu obnoviť nás vysnívaný domov.

Teraz, keď trávite viac času doma, ste si pravdepodobne všimli niekoľko vecí, ktoré by ste chceli zmeniť po celom dome. Našťastie v súčasnosti máme veľký výber dekorácii a nábytku. Niekoľko úprav tu a tam môže dať novú energiu celému priestoru a stane sa ako novým.

Domáca kancelária, ktorá je zrazu najdôležitejšou miestnosťou v dome

 

Priznaj to: Nikdy si nechcel tráviť toľko času vo svojej domácej kancelárii, a predsa si tu. Vaša domáca kancelária nemusí byť vôbec nudná miestnosť, ale namiesto toho je plná energie, stačí stôl, ktorý ste umiestnili vedľa steny. Prečo teda nevyužiť túto príležitosť na regeneráciu vášho priestoru galériovou stenou? Všetci máte neuskutočnené sny, tak ich zviditeľnite formou nástenky nad vaším pracovným stolom. Výtlačky vysnívaného domu, auta, dovolenky atd. Fotografie, ktoré sme chceli zarámovať, ale nikdy sme to neurobili. V skutočnosti nie je lepší čas na oslavu skvelých spomienok a tešíme sa na nové.

Nástenka snov je nástroj, ktorý vám pomôže zamerať sa na vaše želania prostredníctvom výberu a vizualizácie. Pomáha vám zobraziť vašu budúcnosť a neustále vám pripomína vaše životné ciele.

Aké skutočné priania a túžby by ste chceli mať na svojej nástenke snov? Rozmýšľajte nad tým. :-)

 

Obývacia izba v novom šate

Nie je hanba priznať sa, že ste za posledných niekoľko týždňov v pohovke vyhĺbili nové miesto. Ale ak sa cítite trochu rozrušení , položením nového koberca môžete oživiť miestnosť , ktorá vám dodá novú energiu a silu. Celkový vzhľad celého interiéru zmenia aj malé dekoratívne doplnky ako su napr. vankúšiky.

Vyskúšajte a sami budete prekvapený ako aj malá zmena sa stane veľkou.

Tmavý, maličký kút nie je problém

Nalepiť samolepiace tapety v kúpeľni , šatníku alebo práčovni je dokonalým projektom na malé miesta. Nepotrebujete veľa času ani odborných znalostí, ale výsledky sú transformatívne.

Zmeňte zabudnutú izbu na miesto, kde experimentujete, s novými farbami a vzormi. Najlepšie na tom je, že ak zmeníte názor neskôr, nebude problém. Jednoducho zmeníte tapetu.

Oddych náš každodenný

 

Počas spánku sa človek regeneruje. Striedanie zimného a letného času vníma každý z nás inak, ale tento rok môže byť obzvlášť dezorientujúci, pretože sa menia pracovné plány a víkendové udalosti sa pozastavujú. Preto potrebujete miesto pre odpočinok. Je to miesto, kde sa po celom dni môže telo zregenerovať a načerpať novú silu. Zároveň však významne ovplyvňuje vzťah partnerov z fyzickej, ale aj psychickej stránky.

Každá miestnosť má mať svoj jasný charakter, svoju jednoznačnú funkciu. Ak je spálňa skladiskom alebo pracovňou, nepriaznivo to ovplyvní dlhodobý partnerský vzťah. Preto odstráňte zo spálne všetko, čo nesúvisí s odpočinkom alebo s romantikou. Výmena prikrývky a dekoratívnych doplnkov vám môže dať nový začiatok k potrebnému osvieženiu, ale ak skutočne potrebujete vykonať zmenu, spravte krok ku kúpe nového matraca. Chladiaca technológia vám pomôže pripraviť sa na teplé noci dopredu a zároveň poskytne podporu, ktorú potrebujete pre dobrý spánok.

Ako zistíte, že je vo vašej spálni všetko v poriadku? Ľahnite si do postele a poobzerajte sa okolo seba. Skúste vnímať, ako na vás pôsobí celá miestnosť, ako sa v nej cítite.

 od Ivana Višňovcová, 15.8.2020

­

Používaním našich stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú dodávať kvalitnejšie služby.